Alle kinderen naar buiten! Win het boek!

Alle kinderen naar buiten! Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar is dat het ook? Ouders, maar ook leerkrachten, worstelen met de vraag hoe ze de kinderen buiten kunnen laten spelen. En nog een stuk ingewikkelder: hoe laat je kinderen kennis maken met de natuur?

Alle kinderen naar buiten!

Het boek 'Alle kinderen naar buiten!' lost die vragen voor je op. De natuur is namelijk één grote speeltuin, het ideale ontdekkingsparadijs. Dit boek nodigt kinderen, (groot-) ouders, juffen & meesters uit om daar creatief gebruik van te maken met natuur activiteiten voor kinderen voor elk seizoen! Het staat bomvol spelletjes, knutselen, ontdekken, speuren en koken. Dat alles gevarieerd met tips, weetjes en veel herkenningskaarten.

Marieke Dijksman werkt bij Vogelbescherming Nederland, onder meer als hoofdredacteur van het kindertijdschrift ‘Vogels Junior’. Voor verschillende tijdschriften schrijft ze als journalist verhalen over kinderen en natuur. Jasper de Ruiter is bekend als natuurillustrator van onder meer verschillende herkenningskaarten. Als eigenaar van ‘De Speurzoekers’ stimuleert hij kinderen de natuur zelf te ontdekken, door spannende opdrachten, leerzame producten en kinderfeestjes.

Bij het boek hoort de website: www.allekinderennaarbuiten.nl. Bekijk het filmpje voor een impressie van het boek.

Winnen?

PrimaOnderwijs mag exemplaren van het boek weggeven! Wil jij kans maken? Stuur een mail met je adresgegevens naar redactie@primaonderwijs.nl met de reden waarom jij het boek wilt winnen en je maakt kans!


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld