Dag 5: live op de NOT - Basisschool De Veldkamp in (maar niet uit) de Escape Van

Kun jij binnen 10 minuten ontsnappen uit de Escape Van? Gisteren hebben slechts drie van de dertig deelnemende groepen de sloten weten te ontcijferen. Daan, Ryon, Kim en Susan van basisschool De Veldkamp lukte het ook niet. Gezellig was het wel!

Lees hier al onze avonturen op de NOT 2019.

Na een snelle instructie van Sil Loeters start het viertal even zo vlug hun zoektocht naar de oplossing. Best fanatiek moet ik zeggen. Geen seconde blijft onbenut. Alle aanwijzingen worden gelezen, uitgetest, opnieuw gelezen. De tijd tikt weg. In het achterhoofd horen we Sil nog zeggen dat er niet te ingewikkeld moeten worden nagedacht en een seconde nadat de buzzer is gegaan, heeft Ryon het tweede slot geopend. Ze hebben het helemaal niet slecht gedaan, maar ja ‘dat slot was ook veel te stroef’. Misschien nog een keer proberen? Al verandert de opdracht in de Escape Van wel regelmatig. Kun jij het beter denk je? Ga naar de Escape Van, je vindt hem naast de Mancave, in de loop van hal 2 naar 3. Have fun!

En wil je je collega’s nou echt een beetje in de mailing nemen, dan kun je backstage de boel via hints een beetje opstoken…


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld