DierenDiploma nominatie Pet Award

Het lespakket DierenDiploma is genomineerd voor de Dutch Pet Award 2017 in de categorie Product/Dienst. Het DierenDiploma is een gratis digitaal lespakket voor (combi)groep 5 waarmee kinderen van alles over huisdieren leren. De les wordt afgesloten met een officieel DierenDiploma. Het lespakket is ontwikkeld door Stichting Met dieren meer mens.

Stemmen

Op 20 november 2017 vindt de uitreiking van de zes Dutch Pet Awards plaats. De awards gaan naar bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de dierenbranche hebben geleverd. Vindt u ook dat het DierenDiploma de award voor beste Product/Dienst verdient? Stemmen kan hier. Stemmen kan nog tot 13 november 2017.

DierenDiploma bestellen

Na het theorie- en praktijkgedeelte van het lespakket weten leerlingen hoe ze verstandig en verantwoord met huisdieren moeten omgaan. Het lespakket voldoet aan de kerndoelen van het ministerie van OCW. De kennis over huisdieren wordt getest met een officieel examen en beloond met een DierenDiploma, GRATIS te bestellen (30 diploma`s) voor u als leerkracht.

 


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld