Gratis studiekeuze voorlichtingsmateriaal

De zomervakantie komt met rasse schreden dichterbij. De eindexamenkandidaten staan op het punt uw school te verlaten. Maar vanaf september start weer een nieuwe groep die hun studiekeuze moet gaan maken! Voor bovenbouwleerlingen havo/vwo en studenten van mbo-4 maakt Studiekeuze123 gratis voorlichtingsmateriaal om hen te helpen bij deze keuze. 

NIEUW: E-zine voor studiekiezers en ouders

In gesprekken met decanen bleek dat er behoefte is aan achtergrondinformatie over studiekiezen. Dit jaar verschijnt een online magazine met meer verhalen en achtergronden. Er komen twee versies; een voor ouders en een voor scholieren. Decanen havo/vwo en mbo ontvangen de E-zines in september.

Folder en posters

De folder bevat algemene informatie en praktische tips. Daarnaast staat op Studiekeuze123.nl de open dagen kalender en alle informatie over de opleidingen. Ook kun je posters bestellen die je kunt ophangen in de school.

Bestellen

Je kunt de folders bestellen in pakketten van 25 exemplaren. De posters bestel je per set van twee. Op de bestelwebsite kun je aangeven hoeveel pakketten en hoeveel postersets je gratis wenst te ontvangen. De planning voor de verspreiding is vanaf week 34 (afgestemd op de vakantieregio’s).


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld