Lerarencongres 2017 zoekt inspirators

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2017 organiseert de Onderwijscoöperatie de lustrumeditie van het Lerarencongres. Voor het congres zoekt de organisatie leraren met een inspirerend verhaal.

Inhoudelijk feestje

Tijdens het congres worden workshops, lezingen en activiteiten van, voor en door leraren georganiseerd. De bijdragen worden bij voorkeur door leraren ingediend. De organisatie noemt het congres een 'inhoudelijk feestje' met een losse, dynamische festivalsfeer waar ruimte is om van en met elkaar te leren. Bezoekers kunnen ter plekke een eigen programma uit de verschillende activiteiten samenstellen. Het congres vindt plaats bij ROC Midden Nederland in Amersfoort.

Aanmelden voor deelname

De organisatie van het congres zoekt leraren die een workshop kunnen verzorgen of een inspirerend verhaal te vertellen hebben. De programmacommissie (die uit leraren uit de verschillende sectoren bestaat) ontvangt graag voorstellen voor inhoudelijke bijdragen aan het Lerarencongres 2017. Het programma is van, voor en door de leraar, waarbij interactie en kennisdeling centraal staan.

Rond de volgende thema’s kun je een bijdrage aanmelden:

  1. De leraar & het curriculum
  2. De leraar & het team, de school en de beroepsgroep
  3. De leraar & de les
  4. De leraar & de leerlingen

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Dit kan tot en met 2 april 2017.  Eind mei laat de programmacommissie weten welke bijdragen in het programma worden opgenomen.


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld