LOF voor de leraar

Alle leraren verdienen LOF voor het fantastische werk dat zij doen om het onderwijs beter te maken. Daarom wordt op woensdag 18 september het LOF-festival georganiseerd. Dit festival is gratis toegankelijk en vindt plaats in de Reehorst in Ede. Meld je aan en ontmoet pionierende leraren, neem deel aan inspirerende workshops en llezingen en wissel kennis en ervaring met elkaar uit.

Highlights LOF-festival

Het festival is een ontmoetingsplaats voor vernieuwers. Op het programma staan inspirerende workshops zoals Gamen met je klas, interessante lezingen van bijvoorbeeld Per-Ivar Kloen over Maker education: een idee is niet genoeg! en een meesterlijk optreden van Meesters met dromen - Vincit qui se vincit, bekend van hun succesvolle marathon over onderwijs. Daarnaast is er voldoende ruimte voor vele ontmoetingen en het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere pionierende leraren in een ongedwongen festivalsfeer.

Praktische informatie
Wanneer? Woensdag 18 september
Hoe laat? 09.30 – 16.00 uur met na afloop een borrel
Waar? Congrescentrum De Reehorst, Bennekomseweg 24, 6717 LM Ede
Aanmelden? Meld je aan via het inschrijfformulier
Meer weten? Kijk op de website van het LOF-festival

Over LOF
LOF (LerarenOntwikkelFonds) is een beweging van, voor en door leraren om het onderwijs van onderop te vernieuwen. Via subsidie van OCW biedt LOF leraren uit het primair en voortgezet onderwijs begeleiding en budget om een onderwijsinnovatie te realiseren. Voor leraren uit het mbo is er het eigen, vergelijkbare traject Onderwijs Pioniers MBO. Inmiddels is het beschikbare budget uitgeput en kunnen er geen nieuwe aanvragen meer worden ingediend. 

Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld