Máxima opent Jaarbeurs

Koningin Máxima opende met de gong 24 januari onder veel belangstelling de Nationale Onderwijstentoonstelling. Ze bezocht verschillende stands, gevolgd door een enorm gevolg van fotografen, bestuurders, cameramannen, argeloze beursbezoekers en groot aantal beveiligers, meldt AD.

Flinke beveiliging

Juist een bezoek aan zo’n evenement, in een grote open ruimte met duizenden bezoekers is uit beveiligingsoogpunt een stevige klus. In en om de Jaarbeurs was een flinke politiemacht op de been, binnen kregen Máxima’s eigen bodyguards van de Dienst Bewaken en Beveiligen ondersteuning van beveiligers van de Jaarbeurs.

Koningin geïnteresseerd in onderwijs

De koningin houdt zich veel bezig met onderwijs. Niet alleen als moeder van drie schoolgaande dochters, maar ook als erevoorzitter Méér Muziek in de Klas en Wijzer in Geldzaken. Stands van die organisaties bezocht de koningin. Bij de traditionele nieuwjaarsontvangst in het paleis op de Dam, hadden zij en koning Willem-Alexander naast de gebruikelijke gasten vooral mensen uit de onderwijswereld uitgenodigd.


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld