NPO Zapp zet zich in tegen pesten

NPO Zapp zet zich in voor een pestvrije schoolomgeving tijdens de Week Tegen Pesten. Van zaterdag 15 t/m zaterdag 22 september staan pesten en waarom pesten moet stoppen centraal.

Kappen nou!

In de nieuwe dramaserie Kappen nou! volgen we Jesse tijdens zijn eerste week op zijn nieuwe school. Hij maakt al snel vrienden, maar niet iedereen in zijn klas is even aardig. 

Naast zijn verhaal op televisie is Jesse te volgen via Instagram Stories. Gedurende zijn eerste schoolweek confronteert hij de kijkers en volgers met zijn diemma's. Kappen nou! is elke schooldag om 16.55 uur te zien op Zapp en de hele dag op de Instagram Stories van NPO Zapp.

Anti Pest Club

In Anti Pest Club gaat presentatrice Anne-Mar Zwart langs bij basisschoolklassen waar gepest wordt. Ze gaat in gesprek met de leerlingen die gepest worden en laat de kinderen met andere ogen naar elkaar kijken. Leerlingen worden om verschillenden redenen gepest en Anne-Mar zet zich in om ervoor te zorgen dat het pesten stopt en de klas zich aansluit bij de Anti Pest Club. Het is mogelijk voor klassen om tijdens de dagelijkse livestream te chatten met Anne-Mar en kinderen uit de afleveringen.

De eerste aflevering van Anti Pest Club is te zien op zaterdag 15 september om 16.45 uur, daarna elke schooldag om 17.10 uur op Zapp. De interactieve livestream is elke dag van 10.45 - 11.00 uur op de website van de Anti Pest Club.


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld