Unieke verrassingen voor Vaderdag

Zondag 21 juni zetten we alle vaders weer in het zonnetje, dan is het namelijk Vaderdag. Kinderen kunnen zich van hun creatiefste kant laten zien en hun vaders verrassen met de mooiste creaties. Inmiddels zijn de klassen weer helemaal gevuld en kunnen leraren in de klas aan de slag met leuke Vaderdagcadeaus. Om inspiratie op te doen, heeft PrimaOnderwijs een aantal leuke ideeën op een rij gezet, die helemaal passen bij deze periode.

Persoonlijke legpuzzel

Op dit moment gaan ze als warme broodjes over de toonbank: legpuzzels. Laat kinderen een persoonlijke foto meenemen, print zelf lege puzzelsjablonen uit en knip samen met de leerlingen hun meegebrachte foto in stukjes. Een uniek en creatief cadeau!

Notitieblok of to-do-lijstjes versieren

Veel vaders zullen nog thuiswerken en kunnen daarom geen gebruik maken van kantoorartikelen van hun bedrijf. Koop goedkope notitieblokken of maak een stapeltje lege vellen aan elkaar vast. Laat kinderen de voorkant versieren en eventueel iets liefs aan de binnenkant schrijven. Vaders kunnen niet wachten om hun notities of to-do-lijstjes op te schrijven!

Award

De afgelopen maanden hebben vaders en kinderen meer tijd met elkaar doorgebracht dan ooit tevoren. Elk kind heeft wel een moment of activiteit dat hen is bijgebleven. Maak hier een award van, zoals ‘Jij bent de beste voetbal-vader’ of ‘Jij bent de beste reken-vader'.

Stenen

Zorg voor een grote kei of steen voor iedere leerling. Deze kunnen de leerlingen ook zelf meenemen. Schrijf op iedere steen 'Papa je bent een kei'. Daarna kunnen de kinderen de kei zelf beschilderen. Een cadeau dat nog jaren bij de vaders op het bureau kan blijven liggen. Ook handig om papiertjes/bonnetjes onder te bewaren. 

Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld