Voor ieder onderwijs de juiste oplossing

Van basisschool tot universiteit, HP helpt om de kwaliteit van het gehele schoolsysteem te verbeteren met een veilige online omgeving voor scholen, docenten en leerlingen. HP vindt dat kwalitatief hoogwaardig onderwijs modern dient te zijn en gelooft in de combinatie van techniek, innovatie, toegankelijkheid en studie. HP helpt het onderwijs in Nederland vernieuwen en dit levert waardevolle maatschappelijke en economische resultaten voor onderwijsinstellingen.

Veranderende onderwijsomgeving

HP speelt daarnaast in op de veranderende onderwijsomgeving. Ralph van der Baan, Partner Business Manager in het HP Educatie team: “De onderwijssector is meer dan ooit een interessante en groeiende markt. Neem het basisonderwijs: waar enkele jaren terug nog maar één device op de vier à zes leerlingen werd gebruikt, is dat intussen al bijna één op twee. Ook in het voortgezet onderwijs zien wij een sterke toename van leerlingen die een eigen device aan dienen te schaffen.”

Bring Your Own Device in het voortgezet onderwijs

In het voortgezet onderwijs heeft het Bring Your Own Device-concept een hoge vlucht genomen. Er is veelvuldig sprake van leerlingtrajecten waarin ouders het verzoek krijgen een laptop voor hun kinderen aan te schaffen. HP stelt samen met haar geselecteerde partners ouders in staat om via een partner van HP een laptop aan te schaffen. Daarbij horen ook aantrekkelijke financieringsmogelijkheden en goede service, bijvoorbeeld in de vorm van een vervangende laptop bij schade of diefstal. Samen met onze partners ontzorgen wij zowel scholen, docenten, leerlingen en hun ouders rondom deze aanschaf en het gebruik van laptops.

HP Education Editions

Gebouwd voor de schoolomgeving. Afgestemd op het onderwijs. HP heeft voor het maken van de Education Editions (EE) feedback verzameld van duizenden docenten, leerlingen en leidinggevenden. De HP Education Edition producten zijn ontwikkeld en gebouwd voor mobiele, gemengde lesomgevingen en ze hebben tot doel om altijd en overal creativiteit, samenwerking en een kritische zienswijze te bevorderen. Om als EE-device te kwalificeren moeten apparaten op vier aspecten aan strenge testcriteria voldoen: robuuste behuizing, een lange batterijlevensduur, hoogste kwaliteit wireless connectie en ingebouwde tools om les te geven en te leren.

Wil je meer weten? Lees meer op www.hp.nl/onderwijs.


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld