Week van de Lentekriebels + WIN!

Van 18 t/m 22 maart vindt de Week van de Lentekriebels plaats. Dit jaar is het thema: Ik wil het graag weten. PrimaOnderwijs wil ook graag wat van jou weten. Op welke manier maak jij weerbaarheid, relaties en seksualiteit bespreekbaar in de klas? Doe jij een rollenspel of schrijf en zing je liefdesliedjes in de klas? Stuur jouw originele lesidee (in een paar zinnen) naar redactie@primaonderwijs.nl met als onderwerp 'Winactie Lentekriebels' en maak kans op het spel Girls’ Choice of Boys R Us van kenniscentrum seksualiteit Rutgers! Op de website van Rutgers en Seksuelevorming kun je een groot aanbod les- en spelmaterialen rondom het thema seksualiteit vinden. 

   

Jouw lesidee op de website
Tijdens de Week van de Lentekriebels publiceert PrimaOnderwijs een artikel met de leukste ingezonden lesideeën. Op die manier kan jouw lesidee gedeeld worden met de rest van Nederland en kun je natuurlijk zelf inspiratie opdoen. De twee winnaars van de spellen komen vanzelfsprekend in het artikel en worden aangevuld met andere inzendingen.

Doe mee!

Bij het inzenden geef je automatisch toestemming om jouw lesidee in de Week van de Lentekriebels te laten doorplaatsen in het artikel. Wil je ook getagd worden? Stuur vooral je socialmedia-accounts mee!


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld