Wellantcollege verplaatst schoolfeest naar YouTube en TikTok

Een jaar afsluiten zonder schoolfeest? Dat kan niet, zo dacht het bestuur van het Wellantcollege.
De onderwijsinstelling met 29 vmbo- en mbo-scholen verplaatst het schoolfeest naar YouTube en TikTok. WELLANT LIVE vond dinsdag 30 juni dus online plaats.

Om 20:00 uur opende het Wellant YouTube-kanaal zijn virtuele deuren. De host van de avond was comedian en tv-presentator Edson da Graça. Vanuit de studio verwelkomt Edson de bezoekers en ging hij via een chat en de ‘Green Room’ in gesprek met 16.000 leerlingen en studenten en 2.000 medewerkers. Samen blikken ze terug op een bewogen schooljaar met een hoop memorabele momenten. Ook de zomervakantie en de toekomstplannen van de geslaagden krijgen natuurlijk een plekje.

Bekijk het online schoolfeest hier terug.

Annemarie Moons, voorzitter College van Bestuur Wellantcollege: ‘Zoals Snelle zingt in 17 miljoen mensen: duizenden studenten zaten in de lente op hun kamer. Dat was ingewikkeld en soms eenzaam. Daarom vind ik het zo mooi dat we dit feest toegankelijk kunnen maken voor iedereen. Ik ben trots dat zowel collega’s als leerlingen en studenten steeds creatieve manieren vinden om samen te komen.’


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld