Winactie: Schoolpleinmoeders

Wij mogen exemplaren van 'Schoolpleinmoeders Lief, leed en luizen' weggeven! Verlegen buitenbeentjes en vileine roddeltantes; ouders die sidderen voor hun eerste tienminutengesprek en oude rotten die al heel wat werkstukken in elkaar hebben geflanst.

Schoolpleinmoeders

In Schoolpleinmoeders loopt Mark van der Werf (beter bekend als Meester Mark) een jaar lang met hen mee. Op het plein, in de koffiekamer en thuis aan de keukentafel vertellen tientallen ouders hoe zij heelhuids het schooljaar door komen. Alle moeders zijn moe, maar geen van hen laat zich daardoor uit het veld slaan. Ze bakken 28 mini-croissantjes voor het kerstdiner en struinen met stuiterende kleuters door het bos. Slopend, is die basisschooltijd, maar óók ontzettend leuk. Zoals een van de moeders zegt: ‘Ik ben kapot. Maar ik zou het voor geen goud willen missen.’

Winnen?

Wil je kans maken op het boek 'Schoolpleinmoeders Lief, leed en luizen', stuur een e-mail met je adresgegevens naar redactie@primaonderwijs.nl en de reden waarom jij wilt winnen en je maakt kans!

  


Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief