Winnaars Cinekid Media Awards 2018

Woensdagavond 24 oktober werden de Cinekid Media Awards 2018 uitgereikt tijdens de 32ste editie van Cinekid Festival in Amsterdam. De Cinekid Media Awards zijn prijzen voor de beste nieuwe mediaproducties voor de jeugd van het afgelopen jaar.

Gouden Leeuw

De Gouden Leeuw juryprijs voor het beste internationale mediaproject ging naar BODY van kunstenaar Philip Schütte en Random Studio. BODY is een interactieve installatie waarbij de lichaamshouding van een bezoeker als zoekinstrument wordt gebruikt voor de honderdduizenden afbeeldingen die te vinden zijn op het internet.

Gouden Guppy

De Gouden Guppy, de Nederlandse vakjuryprijs voor het beste digitale peuter- & kleutermediaproduct (0-6 jaar) van Mediawijzer.net, ging naar Luqo voor Luqo Spellenreeks. De spellenreeks is gericht op het samenspelen buiten het scherm.

Gouden Kolibrie

De Gouden Kolibrie, de award van ECP | Platform voor de InformatieSamenleving voor het beste digitale mediaproject gemaakt door een veelbelovend talent tot en met 18 jaar, werd uitgereikt aan Floor Lemmens met haar project Imagine.


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld