Iedereen kan een geldheld zijn op de NOT 2019

Wie de NOT bezoekt, ontkomt niet aan de opvallende stand van Wijzer in geldzaken. In 'The battle of the stands' in onze Instagram-stories hebben volgers gestemd op hun favoriete stand van de NOT 2019. De stand van Wijzer in geldzaken scoorde erg goed, en we begrijpen waarom. Maar wat kun je eigenlijk allemaal doen bij de stand?

Kletspot

De stand van Wijzer in geldzaken is helemaal in het thema van geldhelden. Dit is het thema van de Week van het geld en het aansluitende lesmateriaal. Het lesmateriaal leert kinderen hoe ze gezond om kunnen gaan met geld. En als je dat kunt, ben je dus een geldheld! Leraren kunnen het lesmateriaal gratis bestellen op de NOT. Ze ontvangen dan de speciale Kletspot; voor interessante tafelgesprekken over geld!

 

Op de foto als geldheld

Daarnaast kun je als geldheld op de foto. Dus gooi die cape om, zet een masker op en ’say cheese’. De redactie van PrimaOnderwijs deed alvast een voorproefje.

 

Lesmateriaal bestellen

Wijzer in geldzaken ontwikkelt gratis lesmateriaal voor de groepen 3 t/m 8 in het basisonderwijs. Niet op de NOT? Het lesmateriaal is hier gratis te bestellen.

 


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld