De leraar centraal, de beginselen van de provocatieve pedagogiek

Naast af en toe wat ‘fun’ biedt PrimaOnderwijs vooral vakinhoudelijke informatie aan. Daarnaast willen we op PrimaOnderwijs.nl de leraar een platform geven om een verhaal te delen. Kortom, de leraar staat centraal. Deze week mogen wij het boek ‘De leraar centraal’ weggeven. Een boek over de beginselen van de provocatieve pedagogiek.

Ook een platform voor jouw blog? Lig je lekker op het strand of zit je in de tuin en heb je zin om wat van je af te schrijven? Deel dan jouw persoonlijke verhaal of ervaring van het afgelopen jaar. Wij plaatsen het graag op primaonderwijs.nl. Mail naar redactie@primaonderwijs.nl.

Over ‘De leraar centraal’

Het boek 'De leraar centraal' laat zien dat de leraar van onschatbare waarde kan zijn voor het welzijn van alle leerlingen, ondanks de protocollen, controledrang en registratiewoede vanuit de overheid. De leraar heeft invloed op echte onderwijsvernieuwing. Deze invloed kan de leraar gebruiken om het onderwijs te verbeteren.

Win ‘De leraar centraal’

Meedoen aan de zomeractie van PrimaOnderwijs? Schrijf je dan in voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief. In plaats van je naam mag je ‘de leraar centraal’ invullen. Uit alle inschrijvers kiezen we aan het einde van de zomervakantie de winnaar. Het boek ligt dan zo snel mogelijk bij jou op de mat!

Vanaf september elke week content over het onderwijs

De PrimaOnderwijs nieuwsbrief ontvang je wekelijks en staat boordevol mooie content aansluitend op? het onderwijs. Gratis online lesmateriaal voor basisscholen en het voortgezet onderwijs, blogs van leraren, longreads, reportages, winacties en nog veel meer. Je kunt je op elk moment uitschrijven via de nieuwsbrief. Ben jij al nieuwsbriefabonnee? Doorloop dan alsnog de bovengenoemde stappen. Je ontvangt altijd maar één nieuwsbrief per e-mailadres.

Je kunt helemaal onderaan de pagina inschrijven of via deze link.

de leraar centraal

Maandag 2 september 2019 sluit de PrimaOnderwijs zomeractie.


Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief