Mindset gesprekskaarten

We beginnen de zomervakantie met een goede mindset en geven daarom deze woensdag het spel Mindset weg. Met het spel leer je de klas positiever te denken en meer te durven! Zo kun je na de zomervakantie met een positieve vibe aan de slag.

Over ‘Mindset’

Hoe leren je hersenen? Dat ondervinden leerlingen met de MINDSET-gesprekskaarten. De vragen op de kaarten sporen de leerlingen aan om actief te werken aan een groeimindset. Wat is het ergste dat kan gebeuren? Wat kun je doen wanneer iemand kritiek op je heeft?

De kaarten zijn voor kinderen in het primair onderwijs. Het spel kun je spelen in groepsverband of individueel. Een leerkracht kan het denkproces begeleiden en gericht doorvragen.

Win Mindset!

Meedoen aan de zomeractie van PrimaOnderwijs? Schrijf je dan in voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief. In plaats van je naam mag je ‘Mindset’ invullen. Uit alle inschrijvers kiezen we aan het einde van de zomervakantie de winnaar. Het spel ligt dan zo snel mogelijk bij jou op de mat!

Vanaf september elke week content over het onderwijs

De PrimaOnderwijs nieuwsbrief ontvang je wekelijks en staat boordevol mooie content aansluitend op? het onderwijs. Gratis online lesmateriaal voor basisscholen en het voortgezet onderwijs, blogs van leraren, longreads, reportages, winacties en nog veel meer. Je kunt je op elk moment uitschrijven via de nieuwsbrief. Ben jij al nieuwsbriefabonnee? Doorloop dan alsnog de bovengenoemde stappen. Je ontvangt altijd maar één nieuwsbrief per e-mailadres.

Je kunt helemaal onderaan de pagina inschrijven of via deze link.

mindset

Maandag 2 september 2019 sluit de PrimaOnderwijs zomeractie.


Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief