Dokter Corrie terug met online DIY-rubriek

Dokter Corrie start haar eigen Seksvragen Knutselrubriek op het YouTube-kanaal van NPO Zapp. In vijf nieuwe video’s maakt ze onder andere een erectiesimulator, een vagina van origami en een scheetkussen. Op een creatieve manier werkt ze sekvragen af en geeft antwoord op vragen als ‘Wat is neuken?’ en ‘Hoe zit mijn vagina in elkaar?’ Zoals altijd hilarisch én betrouwbaar.

Bekijk aflevering 1

Over Dokter Corrie

Dokter Corrie, gespeeld door Martine Sandifort, is een televisiedokter die kinderen vanaf 9 jaar voorlichting geeft over puberteit, relaties en seksualiteit. Rutgers, kenniscentrum seksualiteit adviseert de NTR, producent van Dokter Corrie, over relevante onderwerpen die passen bij de ontwikkelingsfase van kinderen. 

Eigen tv-show

Naast deze online DIY-rubriek is Dokter Corrie te zien in haar eigen tv-show (terug te kijken op Zapp.nl) en heeft ze een podcastserie: Dokter Corrie’s Eerste Keren. Het format van Dokter Corrie is niet alleen succesvol in Nederland, België kent tegenwoordig ook haar eigen Dokter Corrie: Dokter Bea. Daarnaast verschijnen er binnenkort vergelijkbare series in Canada en Australië.

Elke maandag om 15:00 uur staat er een nieuwe video op het YouTube-kanaal van NPO Zapp.


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld