KVK Startersdag in Jaarbeurs Utrecht

Steeds meer jongeren starten een eigen bedrijf. De afgelopen vijfeneenhalf jaar hebben zich meer dan 12.000 jongeren (8-18 jaar) ingeschreven bij KVK. Alleen al het eerste half jaar van 2018 zijn er 1815 jongeren gestart, 38% meer dan het aantal in de eerste helft van 2017.

Voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 is er de KVK Startersdag4Kids, voor jongeren tot en met 18 de KVK Jonge Startersdag en volwassenen kunnen de KVK Startersdag bezoeken. De toegang is gratis.

Durf te Dromen-show

Er zijn inspiratiesessies en presentaties over allerlei zaken die bij het starten van een eigen bedrijf komen kijken. Jongeren kunnen zich aansluiten bij de Durf te Dromen-show, gepresenteerd door Dolores Leeuwin. Ze kunnen Xoë Sorée van XOXO DANCE COMPANY, de belastingdienst en Sander Schimmelpenninck van Quote vragen stellen over ondernemerschap. Ook is het voor jongeren mogelijk om met ondernemers en experts een persoonlijk gesprek te voeren. Er zijn workshops over social media, huisstijl en logo’s, het beschermen van een merk, hacking, marketing en importeren. De tieners kunnen leren pitchen en in gesprek met een succesvolle vlogger.

Kijk voor meer informatie op kvk.nl/startersdag4kids en kvk.nl/jongestartersdag


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld