Loopt jouw school mee voor het Sophia Kinderziekenhuis?

In december kan jouw school een lichtjestocht organiseren in eigen woonplaats om steun te betuigen aan de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis tijdens de feestdagen. Doet jouw school mee?

Deze Sophia’s Lichtjestocht is onderdeel van een jaarlijkse actie waarbij men een lichtje kan kopen voor in de kerstboom van het ziekenhuis. Om deze actie onder de aandacht te brengen organiseert de Stichting Vrienden van Sophia een landelijke lampionnenoptocht. Door mee te doen aan deze actie kun je jouw leerlingen na laten denken over zieke kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis tijdens de feestdagen.

“De lichtjestocht was in één woord geweldig! Het was een enorm sfeervolle tocht met een mooie opbrengst voor het Sophia. Volgend jaar doen we zeker weer mee!” Sharda Chotkoe, leerkracht Paus Joannesschool Rotterdam

Aanmelden en voorbereiding

Als jouw school zich inschrijft om een tocht te organiseren ontvangen leerlingen een stokje met een lampje. Zij kunnen deze zelf in elkaar kunnen knutselen tot een te gekke lampion. Ook ontvangen ze allerlei leuke tips om de mooiste lampion in elkaar te knutselen. Er zijn te gekke prijzen te winnen. Je school aanmelden kan hier: https://vriendensophia.nl/lichtjestocht/.

Gratis materiaal

Heeft jouw school zich aangemeld? Dan ontvangt jouw school het materiaal half november. Zo is er genoeg tijd om de tocht voor te bereiden. Aan deze actie zitten geen kosten verbonden. De materialen worden gesponsord door Boland en DHL.

lichtjestocht


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld