Speciale gratis uitgave Donald Duck voor de bovenbouw

DE SPECIAL UITGAVE VAN DONALD DUCK IS OP EN HELAAS NIET MEER TE BESTELLEN


Deze speciale gratis uitgave van Donald Duck verschijnt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, in samenwerking met de stichting Samen tegen Voedselverspilling, exclusief voor groep 6, 7 en 8. Hierin lezen leerlingen meer over voedselverspilling en wat ze er tegen kunnen doen. Met dit blad en het landelijke lesprogramma ‘Smaaklessen’ van Wageningen University, gaan leerlingen zelf op onderzoek uit, zowel binnen als buiten de klas.

Ga aan de slag met dit leuke en leerzame project!
Deze speciale uitgave van Donald Duck en het lesprogramma over voedselverspilling zijn leuk en leerzaam! Door diverse avonturen leren de leerlingen wat zij zelf kunnen doen tegen voedselverspilling. Kinderen snappen vaak heel goed dat voedsel verspillen slecht is voor het milieu en de portemonnee. Maar wat kunnen zij er zelf tegen doen? Met het blad, de lessen en jouw hulp als leraar komen ze er op een aansprekende manier achter dat je zelf op eenvoudige wijze voedselverspilling tegen kunt gaan en dat alle beetjes helpen.

Bestel kosteloos exemplaren voor jouw klas!
Doe samen met jouw leerlingen mee aan dit project. Bestel kosteloos deze speciale uitgave van Donald Duck over voedselverspilling, inclusief factsheet hoe het blad en het landelijke lesprogramma ‘Smaaklessen’ in te zetten. Je bestelling wordt direct na de zomervakantie op school geleverd.

Deze speciale uitgave verschijnt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, in samenwerking met de stichting Samen tegen Voedselverspilling.

 


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld