Twee scholen winnen Haagse Onderwijs Prijs

Het personeel op deze scholen slaag er in om kwetsbare kinderen met gedrags- en persoonlijkheidsproblemen, hechtingsproblemen, autisme, ADHD, ADD of een angststoornis ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. De Haagse Onderwijs Prijs werd dit jaar voor de tiende keer georganiseerd.

Het werken op deze scholen vraagt veel van het personeel: geduld, empathie, doorzettingsvermogen en liefde voor het vak. Leerkrachten, onderwijsondersteuners en onderwijsassistenten in de groep, maar ook de conciërge, de administratieve medewerkers, de psycholoog, de directeur, de intern begeleiders, de gedragsspecialisten en de schoolmaatschappelijk zetten zich dagelijks in om de kinderen op weg te helpen naar een kansrijke toekomst.

Wethouder Saskia Bruines (Onderwijs) reikte de Haagse Onderwijs Prijs uit tijdens de opening van het nieuwe schooljaar. De prijs bestaat uit een beeldje van Emma Dekker en een geldbedrag van € 5.000 voor een workshop naar keuze. Deze prijs wordt elk jaar uitgereikt aan een school of opleiding die zich op een bijzondere manier inzet voor talentontwikkeling.


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld